Rólunk
   Kapcsolat
   Impresszum
  
 
 

Magunkról

A NetzWerkPlan GmbH 1999 februárjában lett megalapítva.
 
A tevékenységi köreinkbe tartozik az adatbankalapú szoftverfejlesztés valamint internetes szolgáltatások nyújtása.
 
A NetzWerkPlan fejleszti a terv- és dokumentum menedzsmentrendszert WINPLAN++ classic-ot, amely a tervek lokális rendezését és nyomonkövetését teszi lehetővé számos építészmérnöki és mérnöki irdodában. A projektkummunikáció céljára fejlesztett projektkommunikációsrendszer WINPLAN++ online, egy adatbank alapú rendszer mely tervek-, információk- és adatok cseréjére szolgál az interneten keresztül. Egy univerzálisan használható "Plan-View" nevű plot-megtekintő alkalmazás lehetővé teszi plot fájlok megtekintését akár CAD-rendszer nélkül is. Továbbá tanácsadással szolgálunk CAD, adatcsere és tervmenedzsmenttel kapcsolatban az építőiparban.
 
Az internetes szolgálatok körében NetzWerkPlan több saját szervert üzemeltet és mint content-provider lép fel. A nyújtott szolgáltatások spektruma átfogja a többrétegű szolgáltatások nyújtását internetes témákkal kapcsolatban, irodák online képviseletének realizálásán keresztül, a digitális kommunikáción át, egészen projektek és vállalkozási folyamatok lebonyolításáig inter-, intra- és extraneten keresztül. A partnerekkel való együttmüködésre a NetzWerkPlan különböző partner- és proviziósmodelleket nyújt.
 
Az eCommerce területén a NetzWerkPlan kifejlesztett egy adatbank alapú shop-rendszert, SHOPtimal néven. SHOPtimal lehetővé teszi interntes boltok létrehozását a B2C- és a B2B-kereskedés számára. Egy online bevásárló központ segítségével a SHOPtimal-al készített boltok lesznek egybefoglalva.
 
Pillanatnyilag a NetzWerkPlan csapata 16 állandó és részidős alkalmazottból valamint ezenkívül több szabadúszó munkatársból áll.
 
 
A NetzWerkPlan ügyvezető igazgatói: Dipl.-Inform. Kolligs Oliver és Dipl.-Ing. Mersch Helmut